Home / ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Γιατί να ξοδεύετε ώρες στο καθαρισμό εξαρτημάτων, όταν μπορείτε να ολοκληρώσετε την ίδια δουλειά σε μερικά λεπτά?

“Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!” – Για το καθαρισμό εξαρτημάτων, δεν τίθεται μόνο ερώτημα χρόνου, αλλά και αποτελέσματος επίσης, υπάρχουν πολλά εξαρτήματα με καμένους μολυσματικούς παράγοντες ΑΝΘΡΑΚΑ που δεν μπορούν να καθαριστούν καλά – ακόμη και ξύνοντας τους με ένα μαχαίρι. Tο πλυντήριο εξαρτημάτων Torrent 500 (δείτε τη παραπάνω εικόνα) παραδίδει το ΤΕΛΕΙΟ αποτέλεσμα καθαρισμού αφαιρώντας τον ισχυρότερο μολυσματικό παράγοντα και τα καμένα κατάλοιπα άνθρακα μέσα σε μερικά λεπτά!

Cleaning egr valve with parts cleaning machine Torrent 500

ΤΩΡΑ μπορείτε εύκολα να βρείτε το προσωπικό σας κόστος ενοικίασης του Torrent 500 που χρειάζεται το συνεργείο σας. Απλά ρωτήστε και είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε μια προσφορά σχετικά με τη δυνατότητα εξοικονόμησης σχετικά με το καθαρισμό εξαρτημάτων…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Εξοικονομήστε ΠΟΛΥ χρόνο, χρήματα, άγχος και βελτιώστε δραστικά τη ποιότητα των υπηρεσιών σας χρησιμοποιώντας το πλυντήριο εξαρτημάτων Torrent 500! Γνωρίζουμε ήδη ότι οι πελάτες σας θα σας αγαπήσουν εξαιτίας…

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 24 ώρες (η πληροφορία που μας παρέχεται σε αυτή τη φόρμα δεν θα μοιραστεί με τρίτα μέρη).


    Προσοχή! Οι επιλογές ενοικιάσεις είναι πιο ευνοϊκές από ότι νομίζετε 🙂

    “Μια επισκευασμένη μηχανή, ή κάθε είδους μηχανή, θα λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά εάν τα εξαρτήματα της που αποσυναρμολογήθηκαν καθαριστούν τέλεια.”

    Ο καθαρισμός εξαρτημάτων είναι μια απεχθείς, χρονοβόρα και βρώμικη διαδικασία. Δεν χρειάζεται όμως να είναι!

    “Δεν καταλάβαινα γιατί έλεγαν κατά την εγκατάσταση ότι θα το λατρέψετε, αλλά όταν ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ στο συνεργείο μου ένα σημαντικό πρόβλημα λύθηκε. Οι πολλαπλές εισαγωγές καμένων υπολειμμάτων άνθρακα καθαρίζονται μέσα σε λίγα λεπτά αντί για ώρες. Ο χρόνος που εξοικονομούμε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον εργασία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό από οικονομικής απόψεως. Παρόλα αυτά δεν θα έλεγα ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό όφελος, είναι η τέλεια ποιότητα του αποτελέσματος καθαρισμού.”

    Γιατί ΕΣΕΙΣ δεν έχετε το πλυντήριο εξαρτημάτων TORRENT 500 στην εγκατάσταση σας ακόμη?

    Ζητήστε μια ΔΩΡΕΑΝ προσφορά ΤΩΡΑ!

    Μετά αφού λάβουμε το αίτημα σας για μια προσφορά θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες καθαρισμού (βάρος, μεγέθη των εξαρτημάτων σας για καθαρισμό, τύπος ρύπων για απομάκρυνση, δυνατότητες διαχείρισης αποβλήτων κλπ.),και με βάση αυτές θα δουλέψουμε πάνω στη πιο αποτελεσματική και πιο οικονομική λύση για εσάς… Το γνωρίζατε? Κοντά στις 7000 επιχειρήσεις, παρόμοιες με τη δική σας, χρησιμοποιούν και αγαπούν το πλυντήριο εξαρτημάτων Torrent 500 ανά την Ευρώπη…

    Ζητήστε μια προσωπική προσφορά ΤΩΡΑ, επιλέξτε αυτό το σύνδεσμο ή το παρακάτω μπλε κουμπί  και θα σας παρουσιάσουμε επίσης πώς να ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ακόμη και τη πιο απεχθής εργασία καθαρισμού εξαρτημάτων. Να γνωρίζετε ότι: Θα εθιστείτε στο Torrent 500 – θα το αγαπήσετε επίσης!

    Η ζήτηση προσφοράς είναι δωρεάν! Σας εγγυούμαστε ότι θα εντυπωσιαστείτε όχι μόνο από την απόδοση του Torrent 500 αλλά και από τις ευέλικτες επιλογές ενοικίασης επίσης

    Before-aftre phots - Torrent 500 partscleaner

    Το πλυντήριο εξαρτημάτων Torrent 500 κάνει τη βρώμικη δουλειά καθαρή, γρήγορη και απλή, παραδίδοντας λαμπερά αποτελέσματα! Ακόμη και οι πιο απεχθείς, χρονοβόρες και επικίνδυνες εργασίες καθαρισμού εξαρτημάτων γίνονται με πραγματική ΧΑΡΑ στο συνεργείο σας! Από τόσο σύντομα όπως σήμερα …

    You do not need to invest a penny!BΔεν χρειάζεται να επενδύσετε μια περιουσία!

    Μπορείτε να εξαλείψετε την υψηλή αρχική επένδυση χρησιμοποιώντας τις ευέλικτες επιλογές ενοικίασης μας!

    Cleaning egr valve with parts cleaning machine Torrent 500

    It can be installed into your workshop immediatelyΜπορεί να εγκατασταθεί στο συνεργείο σας αμέσως

    Εάν έχετε έναν ελεύθερο χώρο 2 m2 και υποδοχή ρεύματος 230 V. Απλή εγκατάσταση- το μηχάνημα χρειάζεται υποδοχή ρεύματος 230 V και πίεση αέρα 6 bar. Το τελευταίο χρειάζεται για την εγκοπή του αέρα στο παράθυρο για να εξασφαλιστεί η ορατότητα των εξαρτημάτων κατά το καθαρισμό. Επίσης, για το τέλειο αποτέλεσμα μπορείτε να στεγνώσετε τα εξαρτήματα χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πιστόλι αέρα.

    Ζητήστε μια προσωπική προσφορά ΤΩΡΑ, επιλέξτε αυτό το σύνδεσμο ή το παρακάτω μπλε κουμπί και θα σας παρουσιάσουμε επίσης πώς να ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ακόμη και τη πιο απεχθής εργασία καθαρισμού εξαρτημάτων. Να γνωρίζετε ότι: Θα εθιστείτε στο Torrent 500 – θα το αγαπήσετε επίσης!

    Cleaning cover with parts cleaning machine Torrent 500

    ultra effective and safe partscleaningΗγείται της αγοράς, υπερ αποτελεσματικός και ασφαλής καθαρισμός εξαρτημάτων

    Εάν χρησιμοποιήσετε το Torrent 500 δεν θα χρειάζεται πια να αγοράσετε ακριβά, επιβλαβή χημικά, καθαριστικό φρένων σε αεροζόλ κτλ – επειδή όλα τα χημικά και οι υπηρεσίες παρέχονται από εμάς μέσα στο συμβόλαιο ενοικίασης.

    Η υπερσύγχρονη, υπερ αποτελεσματική χημική ουσία με βάση το ΝΕΡΟ αφαιρεί επίμονα, καμένα κατάλοιπα άνθρακα καθώς παρέχει το τέλειο αποτέλεσμα. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού ΔΕΝ έρχεστε σε επαφή με τα χημικά ή με τα μολυσμένα εξαρτήματα.

    Cleaning butterfly valve with parts cleaning machine Torrent 500

    Ζητήστε μια προσωπική προσφορά ΤΩΡΑ, επιλέξτε αυτό το σύνδεσμο ή το παρακάτω μπλε κουμπί και θα σας παρουσιάσουμε επίσης πώς να ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ακόμη και τη πιο απεχθής εργασία καθαρισμού εξαρτημάτων. Να γνωρίζετε ότι: Θα εθιστείτε στο Torrent 500 – θα το αγαπήσετε επίσης!

    Torrent 500 doses automaticallyΤο Torrent 500 δοσολογεί αυτόματα

    Η ειδική χημεία με την υψηλή πίεση νερού 22 bars και στους 45 βαθμούς Κελσίου – δεν χρειάζεται να κουραστείτε, απλώς απολαύστε καθαρισμό εξαρτημάτων … λόγω της κλειστής καμπίνας καθαρισμού το εργαστήριο παραμένει καθαρό!

    Cleaning alternator with parts cleaning machine Torrent 500

    Reduce manual labourΜειώστε τη χειρονακτική εργασία και ελευθερώστε χρόνο

    Είναι δύσκολο να βρείτε ικανούς εργαζόμενους σήμερα, γιατί να γεμίζετε το χρόνο τους με εργασίες καθαρισμού εξαρτημάτων? Ο χρόνος καθαρισμού εξαρτημάτων μειώνεται δραστικά με το Torent 500 έτσι ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε και να τιμολογήσετε περισσότερη δουλειά. Ένας από τους πελάτες μας που χρησιμοποιούσε ένα αυτόματα πλυντήριο προηγουμένως ολοκλήρωνε το καθαρισμό 4 γραναζιών την ημέρα. Όταν ξεκίνησε τη χρήση του Torrent 500 μπορούσε να καθαρίζει 6 γρανάζια την ημέρα – δηλαδή 50% περισσότερο! Και σίγουρα είναι 50% περισσότερη δουλειά που μπορεί να τιμολογήσει. Επιπλέον, οι πελάτες εξυπηρετούνται ταχύτερα, το περιβάλλον εργασίας στο συνεργείο είναι καθαρότερο ( σε σύγκριση με ένα βρώμικο, λιπαρό περιβάλλον μιας συμβατικής μηχανής διαλυτών με βούρτσα – τι εικόνα δείχνει ο πελάτης;).Και τελευταίο άλλα όχι αμελητέο, επειδή τα εξαρτήματα καθαρίζονται τέλεια μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τις επισκευές μετά το σέρβις.

    Cleaning compressor with parts cleaning machine Torrent 500

    Simple, easy to learn operationΑπλή, εύκολη στην εκμάθηση λειτουργία

    Με το Torrent 500 ο οποιοσδήποτε είναι σε θέση να καθαρίσει εξαρτήματα στο συνεργείο σας! Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ! Δεν υπάρχει ανάγκη για ικανότητα, εμπειρία ή δεξιότητες!

    Cleaning car parts with parts cleaning machine Torrent 500

    Ζητήστε μια προσωπική προσφορά ΤΩΡΑ, επιλέξτε αυτό το σύνδεσμο ή το παρακάτω μπλε κουμπί και θα σας παρουσιάσουμε επίσης πώς να ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ακόμη και τη πιο απεχθής εργασία καθαρισμού εξαρτημάτων. Να γνωρίζετε ότι: Θα εθιστείτε στο Torrent 500 – θα το αγαπήσετε επίσης!

    Perfect cleaning and experienceΤέλειος καθαρισμός και εμπειρία

    Ο καθαρισμός βαριά μολυσμένων ή λιπαρών εξαρτημάτων μπορεί να γίνει διασκεδαστική εμπειρία λόγω της ταχύτητας, της άνεσης και της υπερβολικής αποτελεσματικότητας του Torrent 500. Το αποτέλεσμα καθαρισμού μπορεί να είναι ΤΕΛΕΙΟ σε μερικά λεπτά!

    Cleaning Stihl part with parts cleaning machine Torrent 500

    Saves the partsΣώσει τα εξαρτήματα που συνηθίσατε να πετάτε στο καλάθι των αχρήστων

    Το Torrent 500 καθαρίζει εύκολα και υπερβολικά γρήγορα τα εξαρτήματα που φαίνεται αδύνατο να καθαριστούν και που θεωρούνταν ως σκουπίδια. (Δεν είναι αστείο!)
    Καθαρίζει μέσα σε 1 λεπτό το 90% των δυσκολότερων λεκέδων στα εξαρτήματα, αποτελεσματικά, λεπτομερώς και χωρίς κίνδυνο για το χρήστη.

    Cleaning egr valve with parts cleaning machine Torrent 500

    Ζητήστε μια προσωπική προσφορά ΤΩΡΑ, επιλέξτε αυτό το σύνδεσμο ή το παρακάτω μπλε κουμπί και θα σας παρουσιάσουμε επίσης πώς να ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ακόμη και τη πιο απεχθής εργασία καθαρισμού εξαρτημάτων. Να γνωρίζετε ότι: Θα εθιστείτε στο Torrent 500 – θα το αγαπήσετε επίσης!

    ULTRA ECONOMICALΥΠΕΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, πατενταρισμένο

    Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λύσεις καθαρισμού εξαρτημάτων, πολύ λιγότερο επικίνδυνο λύμα παράγεται μέσω της χρήσης του Torrent 500; αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήσης της μοναδικής τεχνολογίας που παρέχεται σε εσάς μέσω των τακτικών μηνιαίων επισκέψεων σέρβις. Σαν αποτέλεσμα, η ποσότητα του επικίνδυνου λύματος να μειώνεται κατά οχτώ φορές. Αυτό σημαίνει ότι εάν συνηθίζατε να παράγετε 100 λίτρα επικίνδυνου λύματος κατά το καθαρισμό εξαρτημάτων, μπορείτε τώρα να το μειώσετε σε μόλις 10-15 λίτρα με το Torrent 500. Και ακόμα και αυτή η μειωμένη ποσότητα αποβλήτων θα σας την απομακρύνουμε.

    Cleaning car part with parts cleaning machine Torrent 500

    Massive cost savingΜαζική εξοικονόμηση κόστους

    Μπορείτε να επιτύχετε μαζική εξοικονόμηση κόστους, επιπλέον μπορείτε να βελτιώσετε τη ποιότητα της υπηρεσίας, κάτι που σας βοηθά να είστε πολύ καλύτεροι από τα ανταγωνιστικά συνεργεία…

    Cleaning filter with parts cleaning machine Torrent 500

    Γεγονός: τους τελευταίους 12 μήνες ο βαθμός ικανοποίησης των πελατών του Torrent 500 αυξήθηκε από 97.9% σε 99.64%!

    Χωρίς αμφιβολία! Όχι μόνο είναι το Torrent 500, ΑΛΛΑ και οι πελάτες μας είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ επίσης!

    „Το χρησιμοποιούμε για 2 χρόνια και πλένουμε τα πάντα σε αυτό, εκτός από την οδοντόβουρτσα μας 🙂 ” Περιοδικό Totalcar

    Γιατί να μην αναβαθμίσετε το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΑΣ με τη μοναδική τεχνολογία του πλυντηρίου εξαρτημάτων Torrent 500?

    Torrent 500 specifications

    Προσοχή! Οι ευέλικτες επιλογές ενοικίασης είναι πιο ευνοϊκές από όσο φαντάζεστε 🙂

    Εξοικονομήστε ΠΟΛΥ χρόνο, χρήματα, άγχος και βελτιώστε δραστικά τη ποιότητα των υπηρεσιών σας χρησιμοποιώντας το πλυντήριο εξαρτημάτων Torrent 500! Γνωρίζουμε ήδη ότι οι πελάτες σας θα σας αγαπήσουν εξαιτίας…

    Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 24 ώρες (η πληροφορία που μας παρέχεται σε αυτή τη φόρμα δεν θα μοιραστεί με τρίτα μέρη).